Dubbel-workshop: houtsnijden van “Een Lieveheersbeest op een eikenblad” & “slijpen en afwetten” van uw gereedschap: op zaterdag 26 mei 2018 aan “De Westermolen”, Windgatstraat 38 BE- 9971 Lembeke.

duif

Deze keer gaan we terug voor een dubbel. In deze WS zal er zowel gesneden, geslepen en afgewet worden. Uw beitels gaan na de WS, heel anders aanvoelen. We gaan scherp toezien en u op de kleinste afwijking wijzen. Waarom? Omdat het belangrijk is en blijft. Er zal ook speciaal aandacht geschonken worden aan het gebruik en zetten van schraapstalen. Voor veel leden nog een onbekend gereedschap uit onze alaamkist.

Om alle deelnemers de gelegenheid te geven een meer afgewerkt stuk mee naar huis te nemen, zal de workshop doorgaan van 9u30 tot 12u30 en van 13u tot 17u. Ter plaatse zijn belegde broodjes en koffie of thee te bekomen.

Wij vragen aan diegenen die zelf een hamer en beitels hebben om deze mee te brengen. (aanduiden op het inschrijvingsformulier of gewoon meedelen bij de inschrijving. a.u.b.) Wie geen eigen materiaal heeft, kan ter plaatse het nodige materiaal in bruikleen krijgen.

Om organisatorische redenen kunnen er slechts een 12-tal personen deelnemen. Wij vragen u om zo snel mogelijk in te schrijven of faxen, door middel van bijgevoegd inschrijvings-formulier of een e-mail. Zeker voor 22 mei 2018.


Deelname in de kosten: € 20 p.p. voor leden en € 40 p.p. voor niet leden.
Te storten op IBAN: BE69 4434 6430 7178
BIC: KRED BEBB.
Mededeling WS 18-05-26.

Bewegwijzering:
-Komende van Tielt, Aalter, de Kust of Antwerpen: N49-E34 Antwerpen-Knokke; afslaan naar Lembeke, Vaartstraat; 2de straat rechts (juist voorbij De Pollepel); Vromboutstraat 2de links; Windgatstraat 38.