Workshop houtsnijden: “Een uil in reliëf” op zaterdag 23 maart

We snijden deze keer een uil in reliëf. We houden er sterk rekening mee dat deze WS terug voor beginners (met een beetje hulp) en gevorderden is. Om alle deelnemers de gelegenheid te geven een meer afgewerkt stuk mee naar huis te nemen, zal de workshop doorgaan van 9u30 tot 12u30 en van 13u tot 17u. Ter plaatse zijn belegde broodjes en koffie of thee te bekomen.

Locatie: “De Westermolen”, Windgatstraat 38    BE- 9971 Lembeke

Wij vragen aan diegenen die zelf een hamer en beitels hebben om deze mee te brengen. (aanduiden bij de inschrijving a.u.b.). Wie geen eigen materiaal heeft, kan ter plaatse het nodige materiaal in bruikleen krijgen.

Om organisatorische redenen kunnen er een 12-tal personen deelnemen. Wij vragen u om zo snel mogelijk in te schrijven via een e-mail op: lucvandamme2@telenet.be


Deelname in de kosten: € 20 per persoon voor leden.
Te storten op IBAN: BE69 4434 6430 7178
Mededeling: WS 23-03-2024. (*beitels of *geen beitels.)

Daarvoor ontvangt iedere deelnemer het benodigde hout die al voorbewerkt is voor het maken van het werkstuk, een syllabus over het onderwerp en een hele dag houtsnijplezier. Zoals altijd mag u eigen werken meebrengen om tentoon te stellen.

Bewegwijzering: Komende van Tielt, Aalter, de Kust of Antwerpen: N49-E34 Antwerpen-Knokke; afslaan naar Lembeke, Vaartstraat; 2de straat rechts (juist voorbij De Pollepel); Vromboutstraat 2de links; Windgatstraat 38